Mittwoch, 12. Januar 2011

Vintersuppe med chili og rosmarin i store mængder

Attention travle mennesker!


Med vintersuppen kan det betale sig, at producere i store mængder, som nem kan fryses i portioner. Og udover skrælle/skære arbejdet skal det bare passe sig selv.




Ingredienserne er: Gulerødder, kartofler, persillerod, sellerirod, pastinak, porre, frisk chili, hvidløg, rosmarin og timian, grønsagsbouillon, lauerbær (tages selvf. ud), salt, peber, røget bacon og lidt fløde. Vi tilføjede lidt ekstra tørret krydderi.



Først svitses porren med hvidløg og chili, så tilsættes alt fyldet samt urter. Det skal bare hygge sig til grønsagerne er møre. Tag lauerbær op, blend og smag til med salt og peber. Server det evt. med lidt fløde og med røget bacon (mmm røget bacon).


Og så har man suppe til mange dage. Man kan nemt fryse det i fryseposer.


5 Kommentare:

  1. Hold da op, sikke en portion I har fået lavet :-)

    Suppe er altid godt - hvis I spørger mig - og da især når det er koldt og blæsende udenfor...

    Mange hilsner
    Birthe

    AntwortenLöschen
  2. Det må vi sige ja til :)

    Der er ikke noget bedre end at komme hjem sent fra arbejde og finde ud af, at man har suppe i fryseren. Især når man er træt og det fx sner :)

    Venligste hilsner
    Michael og Miya

    AntwortenLöschen
  3. Ser bare utrolig lækkert ud. Sådan en suppe må jeg også prøve :)


    Hilsen

    Palle
    København restauranter
    http://københavnsrestauranter.dk/

    AntwortenLöschen
  4. Nu bliver det snart regnvejr, og så er det suppetid :)


    Bo
    italiensk restaurant København
    http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/

    AntwortenLöschen
  5. Suppe på denne årstid er bare et hit :)


    Hilsen


    Kent
    iphone reparation
    http://iphonereparationer.dk/

    AntwortenLöschen