Med vintersuppen kan det betale sig, at producere i store mængder, som nem kan fryses i portioner. Og udover skrælle/skære arbejdet skal det bare passe sig selv.
Ingredienserne er: Gulerødder, kartofler, persillerod, sellerirod, pastinak, porre, frisk chili, hvidløg, rosmarin og timian, grønsagsbouillon, lauerbær (tages selvf. ud), salt, peber, røget bacon og lidt fløde. Vi tilføjede lidt ekstra tørret krydderi.
Først svitses porren med hvidløg og chili, så tilsættes alt fyldet samt urter. Det skal bare hygge sig til grønsagerne er møre. Tag lauerbær op, blend og smag til med salt og peber. Server det evt. med lidt fløde og med røget bacon (mmm røget bacon).
Hold da op, sikke en portion I har fået lavet :-)
AntwortenLöschenSuppe er altid godt - hvis I spørger mig - og da især når det er koldt og blæsende udenfor...
Mange hilsner
Birthe
Det må vi sige ja til :)
AntwortenLöschenDer er ikke noget bedre end at komme hjem sent fra arbejde og finde ud af, at man har suppe i fryseren. Især når man er træt og det fx sner :)
Venligste hilsner
Michael og Miya
Ser bare utrolig lækkert ud. Sådan en suppe må jeg også prøve :)
AntwortenLöschenHilsen
Palle
København restauranter
http://københavnsrestauranter.dk/
Nu bliver det snart regnvejr, og så er det suppetid :)
AntwortenLöschenBo
italiensk restaurant København
http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/
Suppe på denne årstid er bare et hit :)
AntwortenLöschenHilsen
Kent
iphone reparation
http://iphonereparationer.dk/